Om oss - Blikkenslager Kvamme

Go to content

Main menu:


OM OSS

Blikkenslager Kvamme holder til på besøksadressen Sollid, 6795 Blaksæter i Stryn Kommune. Firmaet ble startet tilbake på sytti-tallet av Oddvin Kvamme, og ble overtatt av sin sønn Martin Kvamme i 2011 - (Daglig leder). 

Blikkenslager Kvamme og har bygget seg opp et godt renomme for sitt dedikerte arbeid ovenfor sine oppdragsgivere i distriktet.

Blikkenslager Kvamme har bevist tilknyttet seg en rekke seriøse samarbeidspartnere innen faget, slik at totalkompetansen mot oppdragsgiver hele tiden er ivaretatt på en best mulig måte.

Blikkenslager Kvamme  har bygget seg opp en løsningsorientert erfaring innen tradisjonelt blikkenslager arbeid. Vi utfører alt innen blikkenslagerfaget, med hovedfokus på ventilasjon, fra de minste produksjoner og reparasjoner til større oppdrag innen fasader, platetekkinger og beslag arbeid. Vi utfører befaringer og utarbeider tilstandsrapport.

Blikkenslager Kvamme bruker moderne verktøy og maskiner, og sørger hele tiden for å være oppdatert på det siste av metoder og utstyr innen faget. Vi har et komplett verksted med bl.a. knekkemaskiner for rask og effektiv produksjon av beslag for din spesielle profil og ønsker.
                           
 
           

Back to content | Back to main menu